SZENT ISTVÁN TÁRSASHÁZ
Cégünk ingatlanfejlesztési tevékenységének legújabb eleme Mohácson a Szent István u. 1-3. alatti leromlott állapotú épületek bontásával felszabadított sarok telken megvalósítandó 10 lakásos társasház; itt kínálunk a cégünktől megszokott magas színvonalon megépített belvárosi lakásokat és garázsokat.

A tervezett épületben lévő különböző nagyságú és tájolású lakások modern elosztásúak, többségük fedett terasszal, vagy erkéllyel rendelkezik,
A gépkocsik tárolására az épület földszintjén garázsokat terveztünk..

A megépítendő épület homlokzatai nagyméretű üveg portálokkal készülnek; ez a megoldás a belváros látványát a nappalinkba viszi. A háromrétegű üvegezésű fokozott hő és hangszigetelő tulajdonságokkal bíró ablakok előtt hőszigetelt aluminium redőnyök kerülnek beépítésre.

Az épületek hőszigetelése, a vegyes (hőszivattyús- és gázüzemű) fűtési-hűtési rendszere, meleg víz ellátása az energiatakarékosság elveinek a legmesszebb menőkig megfelel, így mind a téli hidegben, mind a nyári forróságban kényelmes, ugyanakkor rendkívül takarékos lakásüzemelést biztosít.

A társasház jogerős építési engedéllyel rendelkezik, a kivitelezési munkák rövidesen megkezdődnek, s 2025. i. félévében a lakások átadásra kerülnek.

A lakások értékesítésénél 5% ÁFA kerül felszámolásra. Az egyéb lakásvásárlási kedvezmények (illeték mentesség, CSOK, ÁFA visszaigénylés, államilag támogatott lakáshitel) szintén igénybe vehetők..
... az oldal folyamatos feltöltés alatt ...